- Annonce -

Torsdag morgen havde den nye havnefoged på Faldsled Havn sin første arbejdsdag.

Det er lokale Stine Mjaaland, der er rykket ind i det lille træskur på kanten af havnebassinet, der udgør havnekontoret. Hun har ingen maritim erfaring, men har alligevel takket ja til tjansen for at hjælpe havnen i en kortere periode.

Faldsled Havn har været uden havnefoged, siden den seneste stoppede, og da havnens bestyrelse pt. ikke er fuldtallig og beslutningsdygtig kan den ikke ansætte en ny havnefoged. Derfor er det nu Stine Mjaaland, som havnens brugere møder, indtil en permanent løsning er på plads.

– Jeg synes vores havn skal have en person til at tage imod vores gæster og servicere vores brugere. Når havnen så ligger lige i vores baghave, så hjælper jeg gerne i det omfang jeg kan, fortæller Mjaaland.

Faldsled Havn er godt besøgt.

Derfor kan man møde hende på havnen alle ugens dage fra kl. 9 til 10, ligesom hun vil lave en aftenrundering både hverdage og weekender.

Vi mødte hende, da hendes første arbejdsdag var en halv time gammel, og her havde hun allerede besigtiget broerne, og sikret sig at dagens lavvande ikke gav problemer for nogle af havnens både.

– I dag har jeg lige sagt hej til et par af “fastliggerne”, fået mig en god rød næse i den kolde vind, og så ikke så meget mere endnu, smiler den nye havnefoged.

Håbet er, ifølge Stine Mjaaland, at bestyrelsen for havnen finder en anden og permanent løsning i forbindelse med den ekstraordinære generalforsamling den 4. juni. Indtil da er det hende, der indtager Havnekontoret i Faldsled.

 

 

- Annonce -