SFF dropper uenighederne og fortsætter samarbejdet

Foto: SFF
- Annonce -

Der har været afholdt et godt og konstruktivt møde mellem de fire samarbejdsklubber i klubsamarbejdet SFF, hedder det i en pressemeddelelse.

På mødet er de fire klubber blevet enige om, at vaske tavlen ren og se på samarbejdet med nye øjne. Klubberne er enige om at ”Sammen er vi stærkest”, og at klubsamarbejdet har været til gavn for spillerne i de fire moderklubber. Det har været muligt at tilbyde alle ungdomsspillere i lokalområdet at spille fodbold med andre børn og unge på egen alder og niveau. For seniorspillere er det muligt at spille fodbold på flere niveauer.

De fire klubber er helt enige om, at SFF sportsligt har været en succes.

På mødet er klubberne kommet frem til at fortsætte det gode samarbejde. I praksis betyder det at klubberne vælger at fokusere på det positive og se fremad. FB&IF og TIF trækker deres opsigelse af samarbejdet tilbage, og klubberne nedsætter et udvalg som vil genforhandle aftalen mellem de fire klubber for at skabe en aftale, som rækker ud i fremtiden, og bygger en solid platform for samarbejdet i de kommende år.

Klubberne vil rykke sammen for fortsat at skabe gode rammer for fodbold i lokalsamfundet.

For at SFF kan blive en succes er der brug for gode rammer.

Det mener vi, at der er basis for at skabe. Men for at fylde rammerne ud er der brug for opbakning og hjælp fra hele lokalsamfundet, såvel fra spillere, forældre, lokale virksomheder og institutioner. Kun hvis alle er klar til at yde lidt ekstra i de kommende år vil projektet blive en succes. Der er brug for alt den hjælp vi kan få, slutter ledelsen i SFF i en fælles udtalelse.

- Annonce -