Der er lagt op til en nostalgisk og unik eftermiddag, når musikforeningen VAFF slår dørene op til et genhør med musikken og historien om de legendariske ulve, der nu er genopstået som Stepp 2.

Genhøret sker ved en koncert lørdag d. 24. november eftermiddag på Byskolen kl. 14-16.00, hvor publikum vil opleve både gammel og hel nyt musik, som er gennemsyret af afdøde Eik Skaløes specielle tekstunivers og Steppeulvenes svævende musikudtryk.

Dørene åbnes kl. 13.30, og billetter kan købes på www.visitfaaborg.dk eller reserveres hos VAFF på tlf. 23 23 71 33. Prisen er 80 kroner for medlemmer og 110 kroner for ikke-medlemmer.

Den 27. april 2018 udkom LP’en “Stadig på jagt efter fuger i tiden”, som består af otte nye numre komponeret over Skaløes efterladte digte. Albummet udkom på CD og digital stream d. 1. juni 2017, 50 år efter udgivelsen af HIP. LP’en fik en fin anmeldelse i GAFFA, som gav den 4 stjerner.

Repertoiret består af de legendariske numre fra HIP (LP’en fra ’67) samt Stepp 2’s spritnye kompositioner, hvor fortællingen vejer mindst lige så tungt som musikken.

Fortællingen om Steppeulvene, tilblivelsen og indspilningen af HIP fortælles af Preben Devantier, tidligere trommeslager i Steppeulvene og nu trommeslager i Stepp 2.