I pinsen er der igen i år Syrendage på Sydfyn, hvor der er en række af spændende muligheder for at se, dufte og smage syrener –  lige fra ballonfærd, guidede ture til cafe og musik.

I år åbner Henrik og Bjarne Brøndgaard deres store have i Ny Stenderup – som ligger midt i syrenlandet.

– Vi syntes det er en fantastisk årstid med syrener og hvis vores område bliver gæstet af andre, synes vi der skal være mulighed for et stop i det grønne og  for at få en kop kaffe og smage på syrenerne, fortæller Bjarne Brøndgaard.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Haven er en 35.000 m2 stor landskabs-/skovhave med gamle træer, nye anlæg, vin og frugthave. Den er anlagt igennem de sidste 15 år og er meget kuperet. Der bliver åbnet en lille cafe, hvor der bliver mulighed for at købe kaffe, syrenkage og syrendrikkevare m.m. Der bliver også mulighed for at tage en syrenplante med sig hjem fra den lille ”syrenplanteskole”.

– I forbindelse med at vi skulle arrangere Åben Have blev vi kontaktet af Micael Castor fra foreningen Songwriters Corner, som tilbød at komme og afvikle en af deres koncerter ”De Grønne Oaser”. Det var et skønt tilbud, så vi sagde ja til med det samme, siger Bjarne Brøndgaard.

Songwriters Corner kommer og underholder Pinsedag – søndag fra kl. 12.30 – til henad 16.00. Det bliver en musikalsk ”symfoni” af fem solister, der genremæssigt spænder fra singer-songwriter, folk, pop og viser. Kirsia Isabella kommer og synger sin egen syrensang, og de øvriger musikere er Hanna Ragnarsdottir, Ole Rolf Lassen, Micael Castor og Mads La Coour.

Fakta: Åben have på Ellebjerg er i pinsedagene 19., 20. og 21. maj 2018 mellem kl. 11.00 – 16.00 – og der er gratis entre. Horseballevej 11, Ny Stenderup, 5672 Broby. Mere om syrendagene på http://www.syrenland.dk/syrenfestival/