Kommunalbestyrelsen har på et ekstraordinært møde netop godkendt indstillingen fra et enigt ansættelsesudvalg om at ansætte Siggi W. Kristoffersen som ny koncerndirektør, fortæller kommunen torsdag morgen i en pressemeddelelse.

Kommunaldirektør Helene Bækmark udtaler:
– Vi har fået en direktør, der gør sig mange tanker om velfærdssamfundets udvikling og har spændende erfaringer fra forskellige fagområder i landets største kommune, Københavns Kommune. Jeg glæder mig til at byde Siggi velkommen til Faaborg-Midtfyn Kommune – og i vores direktion og koncernledelse. Vi ser frem til samarbejdet om at føre de politiske visioner for vores kommune ud i livet.

Siggi W. Kristoffersen kommer fra en stilling som kontorchef i Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Han er 41 år og cand.scient.pol. med en master i offentlig ledelse. Siggi har erfaringer fra både stabe, borgerservice og socialområdet fra Københavns Kommune og har desuden flere års erfaringer fra konsulentbranchen.

- Annonce -

Siggi W. Kristoffersen bliver koncerndirektør for Sundhed & Omsorg og Opvækst & Læring, og han tiltræder den 1. marts 2018.

– Med kommunens udviklingsstrategi er der sat tydelige mål for, hvad vi i fællesskab skal lykkes med i fremtiden. Jeg er imponeret over den klare prioritering og ambition, der ligger i strategien for Faaborg-Midtfyn Kommune, siger Siggi W. Kristoffersen og fortsætter:

– Samtidig er det vigtigt at huske, at borgernes primære indtryk af kommunen kommer fra de tusinde daglige møder, der er mellem medarbejdere og borgere. Kommunen sætter rammen om nogle af de vigtigste fællesskaber, som vi indgår i – både i starten og slutningen af livet – og for nogle borgere er vores hjælp afgørende for, at de lykkes med deres liv. Jeg vil fra starten have fokus på, at vi hele tiden både bliver fagligt dygtigere og mere tydelige i, hvad man som borger kan forvente af os.

Ansættelsesudvalget bestod af Hans Stavnsager, Kristian Nielsen, Anne-Merete Mikkelsen, Anne Møllegaard Mortensen, Torben Smith, Søren Hillers, Line Moth Larsen, Christian Tønnesen, Lykke Jensen, Helle Vibeke Carstensen og Helene Bækmark.