Pernille Rosendahl tager på tour i foråret 2018 og gæster også Faaborg Museum, hvor hun giver en unik intimkoncert på et af landets smukkeste museer.

Hun kommer til Faaborg den 12. april kl. 20.00.

Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Dette både ses og høres i Pernille Rosendahls unikke lydbillede, der rummer en gribende skrøbelighed og klassisk skønhed.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Siden Pernille Rosendahl i 2001 bragede igennem som en del af indiepopgruppen Swan Lee med debutalbummet ’Enter’, har hun fået en særplads på den danske musikscene. En position, hun understregede, da hun i 2016 udsendte sit første soloalbum ’Dark Bird’.

Albummet kombinerer Pernilles sans for fine, raffinerede popmelodier tilsat et blåtonet strejf af melankoli med et søgende lydbillede, hvor der både er plads til medrivende ballader, flossede guitarakkorder samt sugende, elektroniske elementer. Dette særegne musikalske univers kommer til sin ret, når Pernille til foråret spiller en række intimkoncerter, som nogle af landets mest udtryksfulde museer skal danne ramme om.

Billetter kan bestilles her: http://gig.to/pernillerosendahl