At få ét point på udebane mod det suværene tophold HC Odense ville på forhånd være et absolut godkendt resultat.

Meeeen Faaborg ØH gjorde det så godt i onsdagens svære udekamp, at en sejr til Johnny Hvide Sunesens tropper, faktisk ville have været et fortjent resultat.

Det spændende opgør endte dog i en deler på 23-23.

I hele første halvleg havde Faaborg ØH dirigentstokken, og med flot angrebsspil samt en Casper Sørensen der trak det store gardin ned i målet, sikrede holdet sig en pauseføring på 11-14.

Efter pausen fortsatte de gode takter, og Faaborg ØH øgede forspringet til 11-16.
Desvære var en fem-mål føring ikke nok til at lukke kampen, og HC Odense der råder over en langt bredere trup end Faaborg ØH, kom stærkt igen, og med friske kræfter fik de deres første føring med cirka 10 minutter tilbage af kampen.

Trods en ihærdig slutspurt lykkedes det ikke for Faaborg ØH at kæmpe begge point ud af Dalum Hallen. Med det ene point har Faaborg ØH nu sat sig tungt på rækkens 4. plads, og har lige nu seks point ned til de nærmeste forfølgere, der dog har spillet to kampe færre.

Kampens bedste var uden tvivl Mads Fisher, der blev topscorer med 10 scoringer.