Karina Lund Petersen stod bag salonen “Karina K” i Faaborgs gågade fra 2005 frem til 2013. Her solgte hun butikken til Charlotte Lunddahl, der i dag driver “Hair by Lundahl”.

Dengang var drømmen nemlig, at Karina Lund Petersen resten af sit arbejdsliv skulle være frisør i Vester Skerninge, men skæbnen ville det anderledes.
Nu er hun blevet ansat hos Frisør Pili, og er således tilbage i byen med Klokketårnet.

– Jeg startede op som frisør i min hjemby Vester Skerninge, men min mand blev ramt af en hjerneblødning, og således bragte skæbnen mig en anden vej. Det passede bare ikke sammen med vores familieliv, at jeg arbejdede så mange timer som selvstænding.
Min mand har det heldigvis meget bedre, og efter at have arbejdet som frisør for andre i Rudkøbing og Vester Skerninge, er jeg nu jublende lykkelig for at være tilbage i Faaborg, fortæller Karina Lund Petersen.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her
Karina Lund Pedersen glæder sig til at komme tilbage til Faaborg. Foto: Jørn Ungstrup

Maria Bøtter der i dag ejer Frisør Pili, og har ansat Karina kender udemærket den tidligere Faaborg-frisør. Hun var nemlig assistent for netop Karina Lund Petersen i “Karina K”.
Nu er rollerne nærmest byttet om, men det kommer ikke til at betyde det store, forsikrer de begge.

– Nej, vi vil begge have det sjovt på jobbet. Masser af grin samtidig med at vi selvfølgelig arbejder seriøst, med det vi har i hænderne, forsikrer Maria Bøtter.

Ud over Maria Bøtter og Karina Lund Petersen, så er Charlotte Pedersen også en del af teamet hos Frisør Pili. Hun kender også udemærket sin nye kollega. Hun var nemlig praktikant hos “Karina K”, da butikken lå i Østergade. Så det er nærmest den gamle klike der er samlet igen i Torvegade.

Indehaver Maria Bøtter flankeret af sine to ansatte.
Charlotte Pedersen og Karina Lund Pedersen. Foto: Jørn Ungstrup

Fremover skal der i øvrigt ikke kun klippes, studses og farves hårlokker hos Frisør Pili.
Maria Bøtter er nemlig blevet uddannet stylist, og kan også lave negle på sine kunder, så nu lover hun at brude, konfirmander og andre, fremover kan få hele pakken, når de skal gøres ekstra smukke til en stor dag eller bare forkæle sig selv.