Peter Thor Andersen mangler sit valgkort

Direktøren for Øhavsmuseet i Faaborg, Peter Thor Andersen, har ikke modtaget et valgkort i sin postkasse.

Til at starte med var han nervøs for, at han havde smidt kortet ud med reklamerne, men da han lavede et opslag på Facebook og fortalte om det manglende adgangsbevis til valget, så meldte flere naboer fra Hyrdehøj i Faaborg sig med en lignende historie – intet valgkort i postkassen.

– Der er i hvert fald tre forskellige husstande på vejen, der mangler valgkort.
Det er problematisk, da stemmeprocenten i forvejen ikke er så høj til kommunal- og regionrådsvalgene. Om fejlen ligger hos PostNord eller et andet sted, det kan jeg selvfølgelig ikke sige, men ærgerligt er det da, fortæller Peter Thor Andersen.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Det manglende valgkort afholder dog ikke Peter Thor Andersen for at afgive sin stemme.
– Nej, jeg har på Facebook fået flere henvendelser fra kloge hoveder, der kunne fortælle mig, at det er nok, at jeg møder op med billedlegitimation på valgstedet, så det håber jeg da, slutter Peter Thor Andersen.