Faaborg Vandrehjem skal igen finde ny forpagter

Faaborg Vandrerhjem søger ny forpagter til det nyrenoverede Vandrehjem. 

Gennem generationer har turisterne på Sydfyn kunnet overnatte på Faaborgs fine vandrerhjem på Grønnegade og nu søger Faaborg-Midtfyn Kommune, der ejer vandrerhjemmet, en ny forpagter til at overtage den daglige drift og føre traditionerne videre, fortæller Faaborg-Midtfyn Kommune i en pressemeddelelse.

Vandrerhjemmet blev ellers overtaget af Kurt Klindt tidligere på året. Han har dog af private årsager været nødsaget til opsige aftalen.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

“Jeg har været glad for at være forpagter af Faaborg Vandrerhjem, og forretningsmæssigt er det gået godt på trods af det tvivlsomme sommervejr. Af private årsager er jeg dog nødt til at lade en anden overtage som forpagter,” siger Kurt Klindt.

I løbet af 2017 har vandrerhjemmet gennemgået en omfattende renovering, og den kommende forpagter overtager dermed et vandrerhjem, der er nyistandsat og helt parat til at tage imod gæster.

Stillingsopslaget kan ses her