Per Hallundbæk stopper på Falsled Kro

Foto: Per Hallundbæk

– Mit hjerte græder, men min hjerne siger ja, og tiden til egne projekter er kommet.

Sådan starter et opslag på Facebook fra Per Hallundbæk.
Han har de sidste 9 år været køkkenchef og direktør på Falsled kro, men nu er det slut.
Med udgangen af oktober så forlader han det legendariske køkken på den landskendte kro for sidste gang.

 – At have fået lov til at lede dette madtempel sammen med Randi Schmidt de sidste 9 år har været en ære, som er ganske få kokke beskåret. Falsled Kro er et ikonisk sted med så meget DNA og historie, at jeg ikke tror, at der findes et andet sted i Danmark med en sådan historik, skriver Hallundbæk videre.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Per Hallundbæk fortsætter sit virke som selvstændig i Odense hvor han skal være direktør og køkkenchef på “det nye” Franck A i Odense, der genopstår i de lokaler i Jernbanegade der har huset Jensens Bøfhus.

– Jeg har drømt at blive selvstændig og nu kom muligheden. Sammen med Claus Skovsted og Palle Skov Jensen laver vi det gamle Franck A med et køkken anno 2017.
Det bliver klassiske frokostretter og aftenretter med vægt på grønne retter og salater. Der venter en helt andet fremtid, men det er det jeg har lyst til, siger Per Hallundbæk overfor Det Rigtige Faaborg.

Randi Schmidt bliver på Falsled Kro og fortsætter kampen for at få en Michelin stjerne og måske blive årets restaurant i den danske Spiseguide sammen med mig på min sidste dag på Falsled Kro den 29. oktober, fortæller Per Hallundbæk.