Her er Faaborgs nye Bylivs- og erhvervskoordinater

Foto: Marie-Louise Bøgh Larsen

Den nystiftede forening ”Vores Faaborg og Egn” har nu fundet de to
der skal gøre den nye forening til det omdrejningspunkt, der skal til for at understøtte
udviklingen i området.

Der er tale om 26-årige Marie-Louise Bøgh Larsen der er blevet ansat som Bylivs-og erhvervskoordinator i en 30 timers stilling og 42-årige Stine Mjaaland der skal fungere som Kreativ Konsulent i 10 timer ugentligt.

Marie-Louise Bøgh har en Master of Arts i International Virksomhedskommunikation fra
SDU. Sideløbende med kandidatstudiet har hun stiftet og driftet iværksættervirksomheden,
HALL AUDIO, i samarbejde med sin mand, og har i efteråret medvirket i en task force nedsat at Assens Kommune, hvor hun har bidraget til udarbejdelsen af en ny erhvervs- og
vækstpolitik. Marie-Louise er bosiddende i Brylle på Vestfyn med sin mand og deres fælles barn.

- Annonce -

Stine Mjaaland er gift med Frederik – de er bosiddende i Faldsled, og har tilsammen 4 børn.
Stine driver egen virksomhed, som leverer reklame- og virksomhedsfilm samt koncept- og idéarbejde, og har en baggrund som blandt andet kreativ producer hos TV2/Danmark og kreativ direktør hos Maydayfilm A/S.

Foto: Stine Mjaaland

– Jeg er utrolig glad for det makkerpar, som vi har udvalgt til at være med til at udvikle
Faaborgegnens mange potentialer, siger formand for ”Vores Faaborg og Egn”, Charlotte Stiller i en pressemeddelelse.

Vi har fået overvældende mange ansøgere som har budt ind på, at ville være med til at få sat området på landkortet. Bare den mængde vidner om, at vi er et attraktivt område med masser af muligheder, og jeg er sikker på, at Marie-Louise og Stine er de helt rigtige til at sætte en bevægelse i gang, slutter Charlotte Stiller.

Allerede pr. 15. september går de to nye ansigter i gang med at skabe endnu stærkere bro og samarbejde mellem områdets mange virksomheder, butikker, restauranter, turistaktører samt forenings- og kulturlivet.

De fysiske kontorfaciliteter for de to vil forefindes i den gamle retsbygning på Torvet i Faaborg, men meget af arbejdstiden vil naturligvis foregå ude hos alle de lokale
medspillere i Faaborg og omegn.

Og det er to kandidater, som glæder sig til de fremtidige opgaver:
– Siden jeg kom til Faldsled for 2 år siden, har jeg luret på, hvordan jeg kunne udnytte min erfaring med idéudvikling og kommunikation på egnens vegne. Og her kom muligheden. At være med til at styrke den egn i Danmark som jeg og min familie er faldet pladask for, er et privilegium og en kilde til stor nysgerrighed og virketrang, siger Stine Mjaaland.

– Jeg er meget fascineret af den udvikling og velvilje over for nye tiltag, som jeg oplever i
mange fynske kommuner i øjeblikket. Jeg synes, Vores Faaborg og Egn er et fantastisk
projekt, der rummer et kæmpe stort potentiale, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi i fællesskab kan få formidlet præcis hvorfor Faaborg og omegn er sindssyg attraktiv for virksomheder, turister, familier og mange flere, slutter Marie-Louise Larsen.

”Vores Faaborg og Egn” inviterer alle interessenter til ”kick-off”- møde, onsdag den 11. oktober 2017 kl. 8-10 i Helios i Faaborg.

Her vil foreningen, den nye Bylivs- og erhvervskoordinator og den kreative konsulent
præsentere deres tanker og det videre arbejde med at samle indsatserne.