Musik af W.A.Mozart, Richard Strauss, Carl Nielsen og Jean Francais fremføres af Carl Nielsen-Kvintetten, som består af Kenny Aaberg Larsen, fløjte, Daniel Bogorad, obo, Nicolai Eghorst, klarinet, Christian Vinther, horn, og Magnus Koch Jensen, fagot.
Carl Nielsen-Kvintetten præsenterer sig selv således:
Vi er fem glade drenge, der elsker at spille musik og, ikke mindst, at spille med hinanden.

Vi har alle det til fælles, at vores musikalske grobund blev lagt i Tivoli-Garden, hvor vi har marcheret haven tynd. Nu, flere år senere, besidder vi stillinger rundt omkring i de danske symfoniorkestre, men meget af vores sparsomme fritid bliver brugt på at spille sammen.

Det har givet os en masse fede koncertoplevelser rundt omkring på de danske musikfestivaller samt i musikforeningerne. I 2014 vandt vi 2. pris ved P2’s Kammermusikkonkurrence og i 2015 den meget prestigefulde Carl Nielsen International Chamber Music Competition.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Da vi er fem drenge med krudt i røven, spiller vi altid med masser af energi, og det er ofte det, publikum roser os for. Vi håber meget på at se dig til en af vores koncerter, hvor vi kan dele oplevelserne med dig.

Koncerten arrangeres af Faaborg Musikforening og afholdes på Faaborg Museum d. 14. august kl. 19.30.