Den 1. juni overtager Charlotte Stiller fra Hotel Faaborg nøglerne til endnu et overnatningssted i Faaborg. Hun har nemlig lejet en del af Faaborg Vandrehjem, der lige nu er lukket for gæster. Energien er nemlig vendt tilbage, efter at hun tidligere på måneden blev erklæret kræftfri.

Charlotte Stiller forsøgte allerede at købe Faaborg Vandrehjem, da Eva Hviid stoppede forpagtningen i 2022, men dengang kunne hun ikke blive enig med Faaborg-Midtfyn Kommune med en aftale om bygningerne, som kommunen ejer. Det er lykkedes nu, og derfor overtager Faaborgs “hotel-dronning” nu den ene halvdel af vandrehjemmet – nemlig Grønnegade 72 på lejebasis.

Den del af vandrehjemmet, som Charlotte Stiller lejer, rummer 10 værelser og cirka 30 sengepladser fordelt på 135m2

– Jeg vil gerne købe bygningerne, men kommunen er ikke klar til at sælge, så nu er vi blevet enige om, at jeg lejer Grønnegade 72 fra 1. juni og året ud. Så har vi aftalt at mødes i september og tale om 2025, men min forventning er, at jeg også lejer bygningen næste år, smiler en glad Charlotte Stiller, der for alvor har fået kræfterne tilbage.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Hun er nemlig kommet på den anden side af den kræftsygdom, som hun har været meget åben omkring. Det sidste halve år har Charlottes liv således været præget af en tumor på hendes højre nyre, der blev fjernet sidste efterår, men nu er alle spor af sygdommen ude af Stillers krop, og den 2. maj fik hun den lykkelige besked om, at hun nu er kræftfri.

– Mit liv har jo været på standby i en lang periode, men nu er skabertrangen og drømmene for alvor vendt tilbage, så nu skal der ske noget, fortæller hun i vandrehjemmets lille køkken, hvor hun nu skal i gang med at gøre klar til de første gæster.

Da Charlotte Stiller den 2. maj blev erklæret kræftfri, vendte drømmen om at drive vandrehjem hurtigt tilbage

Planen er, at vandrehjemmet skal åbne for bookinger den 1. juni, så der er lige lidt, der skal gøres, inden sommerens første gæster rykker ind, men udover at pifte værelser og fællesrum lidt op, så bliver der ikke gjort det store i første omgang.

– Jeg holder det simpelt. Det er jeg nødt til, da jeg jo også driver Hotel Faaborg, og kun kan være et sted af gangen. Så gæsterne kan booke og betale på nettet, for så at hente nøglen på Hotel Faaborg. Der bliver ingen reception og ej heller et køkken, der serverer for gæsterne. I stedet vil jeg henvise til byens caféer og restauranter, slutter Charlotte Stiller.

Lågen i den røde port bliver indgangen til den del af vandrehjemmet, som Stiller har lejet fra 1. juni