Tirsdag middag satte cirka 80 medlemmer af Faaborg Restvarer sig til bordet på Restaurant Klinten for at nyde en flot påskefrokost i fællesskabet.

På buffeten ventede den store tapas-anretning fra Café Elmelund, som Thomas Elmelund havde sponsoreret til dagen, mens Per Elkjær lagde lokaler til, og sørgede for, at der var drikkevarer samt kaffe og kage til gæsterne.

– Det er her mit bidrag til nogle, der måske ikke har så meget i hverdagen. Jeg synes, at det er en fantastisk forening, og nu har jeg tid til at hjælpe, da jeg holder påskelukket i min café, så i dag får de min populære tapas-menu, fortalte Thomas Elmelund om sit bidrag til festlighederne.

Thomas Elmelund fik både store roser og påskechokolade for sit bidrag til frokosten

Per Elkjær har en fast tradition for at give noget tilbage til det område, han driver restaurant i, og derfor satte de glade gæster sig til bords på Klinten.

– Vi har været i branchen i mange år, og gør hvert år noget i stil med det her. Vi har tidligere støttet Havnestuen, og nu er det så Faaborg-Restvarer, vi inviterer indenfor. Når vi så står her og ser de mange glade gæster, så er det bare det hele værd, konkluderede Per Elkjær.

Det store smil var fundet frem hos Per Elkjær, da han tod imod dagens gæster

Før gæsterne blev sendt i retning af buffeten, så bød formanden for foreningen Christina Kjølby velkommen til påskefrokosten, og takkede de frivillige for deres ukuelige indsats.

Borgmester Hans Stavnsager var også på dagens gæsteliste, og roste Faaborg Restvarer for den indsats foreningen yder i nærområdet. – Vi kan ikke som enkeltpersoner ændre på krig og ulykke ude i den store verden, men vi kan alle gøre en forskel, der hvor vi bor, og det gør I i den grad, roste borgmesteren.

Stavnsager roste foreningens arbejde inden han satte sig til bords med gæsterne

Efter frokosten var der levende musik med Sonni.dk samt Løven & Hulken, og da gæsterne forlod restauranten, var det med en sød påskehilsen fra Rema 1000 i form af en æske chokolade. Arrangementet havde også modtaget kontant støtte fra Ole Billum.