Nu åbner Faaborg Roklub døren til en verden af oplevelser, god motion og socialt liv.

Vintersæsonen skal nemlig bruges til at sætte fokus på E-Roning, der foregår på en avanceret udgave af den klassiske romaskine, og hvor ALLE kan være med.

Tirsdag den 7. november kl. 18 kan nye medlemmer få lov til at prøve kræfter med den populære motionsform i Faaborg Roklub, når klubben inviterer indenfor i lokalerne på Færgevej, men lyder det fristende, skal man skynde sig.

- Annonce -

– Ja, vi har allerede besat halvdelen af pladserne til introforløbet, men bare klik forbi vores hjemmeside faaborg-roklub.dk og book en plads, eller kig forbi klubben, så skal vi nok tage godt imod alle interesserede, lover Heidi Kirkegaard fra klubben.

Hun har selv roet i syv sæsoner, og selvom turene på havet i sommersæsonen er noget helt særligt, så elsker hun også vintertræningen og fællesskabet i de mørke måneder.^

– Jeg kan ikke undvære det. Når jeg efter en travl dag kommer herned og sætter mig i maskinen, så er det frirum for mig, og selv om jeg sveder og får pulsen op, så slapper jeg af, forklarer hun.

Heidi Kirkegaard håber, at se mange nye ansigter i klubben til det nye tilbud

Klubben har investeret i nyt udstyr til E-Roning, og derfor kan deltagerne blandt andet få træning, tips og tricks af landets bedste roere og trænere via en projektor i træningslokalet. På den måde kan man med få tryk f.eks. være i stue med den danske verdensmester og OL-roer Anne Lolk Thomsen.

En anden af roklubbens medlemmer der har fundet fascination i E-roning, er Jan Lorenzen, der har været en del af fællesskabet de sidste fire år.

– Jeg flyttede med min familie til Faaborg fra Odense for cirka fem år siden. Jeg ville gerne dyrke noget motion, der passede ind i en travl hverdag med arbejde og familieliv, og stødte på Faaborg Roklub. Deres tilbud passede perfekt til mit liv, og muligheden for at lære nye mennesker at kende og blive en del af det sociale liv i klubben, har også betydet meget for mig, fortæller han.

Jan har fundet et godt netværk i roklubben efter, at han og familen flyttede til Faaborg fra Odense.

Jan lovpriser ligesom Heidi sommerens ture i Øhavet, men også han nyder sammenholdet og E-roningen i træningslokalet i vinterhalvåret.

– Det tiltaler mig, at alle kan være med. Uanset form, højde, drøjde og alder, så kan man sætte sig i en af vores romaskiner og få en god oplevelse. Vores maskiner kan tilpasses den enkeltes niveau, så alle kan ro sammen og få en god oplevelse. Drømmer man om at ro på havet, når udendørssæsonen begynder igen, er det en rigtig god idé at starte nu, så er kroppen nemlig i træning til turene i de rigtige bølger, forklarer Jan Lorenzen.

Alle kan være med til E-roning uanset niveau. Den enkelte maskine tilpasses dig og din fysik

Næste introduktionsaften er som nævnt tirsdag den 7. november kl. 18, men der starter også forløb i uge 2 og 3 i 2024, hvis det passer bedre. Men tilmeld dig gerne allerede nu, da der kan være rift om pladserne, lyder det fra klubben.

Tilmelding foregår her: https://faaborg-roklub.rokort.dk/