Han har gået og puslet med tanken et par år. Nu skal det være.
Overmester Lars Tribler fra Odd Fellow Logen inviterer derfor ældre,
enlige, og andre der skal sidde alene juleaften til et gratis arrangement i logens prægtige ejendom i Vestergade.

– Min familie og jeg plejer at rejse i julen, men ikke i år. Derfor afprøver jeg sammen med mine logebrødre i Odd Fellow Loge nr. 99 Mentor en idé, som jeg har haft de sidste par år. Nemlig at åbne dørene i logen juleaften, og byde indenfor til en aften med julemad, julehygge og socialt samvær. Vi hører jo om en del, der af forskellige årsager må sidde alene hjemme juleaften. Både helt unge mennsker, men også ældre der ikke længere har familie omkring sig, fortæller han.

Arrangementet der varer fra kl. 17 til 21 den 24. december, er helt gratis, og deltagerne kan se frem til klassisk julemad, et flot pyntet juletræ, julesange og måske en lille juleoverraskelse.

– Et af logens formål er at hjælpe trængende i området, så det passer fint ind i vores normale arbejde, og flere flinke virksomheder har allerede sponsoreret lidt til arrangementet, så deltagerne gratis kan sætte sig til bordet, men det kan godt være, at vi kommer til at række ud til nogle flere i området, for at lave den aften vi gerne vil, forklarer Tribler.

Den 24. december bliver der dækket op til mere end kaffe i logens flotte bygning i Vestergade

Der er plads til cirka 40 mennesker i logebygningen den 24. december, og man tilmelder sig arrangementet ved at kontakte Lars Tribler på 22 25 52 77 eller via e-mail: latr@mail.dk

– Jeg håber på, at det her kan være starten på en ny tradition, og måske også en indgangsvinkel til at flere for øjnene op vores for vores arbejde i logen. Skulle der sidde nogle med interesse i at blive logebror, så er man meget velkommen til at tage fat i mig, vi har nemlig lidt ledige pladser i øjeblikket, slutter Overmesteren.

I forbindelse med et nyligt jubilæum i Faaborg Musikforening overrakte logen 10.000 kr. til foreningens arbejde.