Geopark Det Sydfynske Øhav inviterer søndag den 9. oktober sammen med Kulinarisk Sydfyn børnefamilier til familiedag med naturen som vært på Trente Mølle – stedet hvor Gasolin i sin tid indspillede albummet “Efter endnu en dag”. 

Kom og spis, lyt og mærk din geopark – sådan lyder invitationen til den det første af en række arrangementer, hvor du og din familie kan få store oplevelser i naturen omkring os.


– Alle sanser er i spil, når vi sammen folder områdets unikke fortælling ud. Vi formidler stedet gennem mad, musik og fortælling og skaber forbindelser til rødderne i det landskab, vi bor i, forklarer Mia Ben-Ami fra Geopark Det Sydfynske Øhav.

Kulinarisk Sydfyn står for eftermiddagsmad, bandet HARMONIVOGNEN spiller koncert på naturens præmisser, og naturformidlerne fortæller og tager gæsterne med på opdagelse i området, hvor deltagerne samler naturens skatte sammen til et fællesbord. 

Billetsalget er startet på www.kulinarisksydfyn.dk