Rise Sparekasses historie bygger på stærke lokale rødder med lange- og stolte traditioner. Den  vigtigste tradition er at støtte lokalsamfundet og de lokale foreninger. Derfor har Sparekassen  igen i år valgt at uddele pengegaver til 72 foreninger med i alt 11.638 medlemmer fordelt på Ærø  samt Syd- og Vestfyn, fortæller sparekassen i en pressemeddelelse.

I forbindelse med dette års gaveuddeling har Rise Sparekasse valgt at  hæve beløbet til hele 450.000 kr., der skal fungere som en håndsrækning til vidtrækkende  formål. Noget, som Bjarne V. Nielsen, direktør, er meget stolt af: 

– Vi har et brændende ønske om at understøtte de lokale initiativer og ildsjæle, der hjælper med  at forstærke regionen og medvirke til liv og udvikling i vores lokalområder. Vi gør vores  allerbedste for at støtte klub- og foreningslivet bredt på Ærø samt Syd- og Vestfyn og på tværs  af aktiviteter – specielt i denne tid, hvor mange klubber og foreninger har haft det vanskeligt  pga. nedlukningerne. Derfor er Gaveuddeling ekstra vigtigt i år! Det betyder meget for os, at vi  kan bidrage positivt ude i lokalsamfundet. 

Hver eneste dag arbejder vi på at blive Danmarks mest samfundsansvarlige Sparekasse. Vores  gaveuddeling er derfor helt central i det arbejde – idet vi giver noget igen til den region, vi bor og  lever i, udtaler han. 

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Gaveuddelingen er en årlig tilbagevende begivenhed i Rise Sparekasse, hvor alle foreninger på  Ærø og Sydfyn kan søge tilskud til deres forening. 

Endnu en gang stor interesse i Faaborg og omegn 

Mange foreninger på Ærø samt Syd- og Vestfyn har valgt at benytte tilbuddet om at søge  tilskud hos Rise Sparekasse. I Faaborg og omegn er 8 foreninger med i alt 1235 medlemmer  således blevet udvalgt blandt de mange ansøgere.  

”Vi er både utroligt glade og stolte af, at så mange foreninger har søgt vores gaveuddeling igen i  år. Det viser, hvor engagerede vores foreninger er og hvor meget de brænder for, at der fortsat  skal være aktiviteter og tilbud til lokalområdet.  Alle ansøgninger er nøje gennemgået, og selvom vi gerne ville, så kan vi desværre ikke tildele  midler til alle de gode formål, men opfordrer alle til at søge næste års gaveuddeling,” slutter  Bjarne V. Nielsen.

Se modtagerne her:

Forening Formål Beløb
Katterød ForsamlingshusModernisering af ældre Køkken i Katterød  Forsamlingshus, så vi kan leve op til  hygiejnekrav. Samt opdatering af ældre inventar i køkken. 5.000
Avernakø IdrætsforeningSound boks (gen.3) – batteridrevet trådløs  højttaler. Med aluminium opbevaringskasse 5.000
Helios-Teatret Nyt fremviser- og lydudstyr til vores store sal. 10.000
4Træskibsforeningen  FaaborgIndretning og beklædning af 20 fods container ved  Kulturhavnen i Faaborg. 5.000
Faaborg FrimærkeklubGennemførelse af byttedagen (der kommer  ca.200 -300 person fra hele landet) og til  socialt arbejde i klubben 4.000
Faaborg roklub En ny robåd: 4-åres inrigger i glasfiber 8.000
Horne FS Fodbold Matchi Kontrol panel / hardware til padelbane 5.000
8Faaborg Ski-og  Motionsklub,  Løbeafdelingen Løbetrøjer / medaljer 8.000
Uddelt i alt 50.000