Forleden udsendte Venstre i Faaborg-Midtfyn sin opstillingsliste forud for det kommende kommunalvalg.

Den bød på et par nye navne, blandt andet den lokale venstre-formand Ole Folmer, der nu også selv optræder på stemmesedlen. Det betyder også, at partiet får en ny midlertidig formand.

Om årsagen til at Ole Folmer nu selv stiller op, siger han.

– Når jeg kigger på det politiske landskab og fordelingen af partiernes kandidater, mangler der en solid borgerlig kandidat, der vil arbejde, ikke bare for Horne Land, men for alle de mindre byer i kommunen, vel vidende, at de to byer store trækker deres, skal vi sørge for et ordentligt miljø og tilbud, så landdistrikterne udvikles og ikke afvikles, et eksempel er bevarelse af skolerne i de områder, siger han.

- Annonce -

Ole Folmer der selv er selvstændig erhvervsdrivende, mener også at skal gøre mere for den målgruppe.

– Det skal være muligt, for mindre virksomheder at byde ind på offentlige opgaver i højere grad end i dag, det ligger mig meget på sinde, belært af 16 års selvstændig virksomhed, lyder det.

Venstre har, i kølvandet på Folmers beslutning om at opstille til valget, indsat Lars Bebe som midlertidig formand.

– Skal man både varetage formandsposten og udfylde rollen som kandidat, har døgnet ikke timer nok. Vi har et meget aktivt sekretariat i partiet, som fordrer en del kommunikation, plus der er landsmøde lige om lidt, hvor der også er forsinket fejring af Venstres 150 års fødselsdag, slutter Ole Folmer.