Sådan lyder løftet fra Thomas Pedersen fra Det Hvide Pakhus.

– Med de restriktioner der er i skrivende stund, så er vi helt klar til en corona-venlig jul. For os og vores gæster bliver det en jul i et andet tempo, end vi plejer. Der bliver ikke musik, dans og mulighed for at drikke store drinks i baren.
Til gengæld skruer vi helt op for julehyggen, og giver mere plads til samtale og nærhed ved de enkelte borde, som der heller ikke bliver så mange af som tidligere, fortæller han.

Arrangementerne med julehygge og god mad finder sted de tre første weekender i december, og starter tidligere på dagen, da restauranten skal lukke kl. 22, som restriktionerne er nu.

– Vi er klar til at byde gæsterne indenfor fra kl. 17, så der er nogle gode timer at være sammen i. Vi har valgt at give den lidt ekstra på madsiden i år, og gæsterne kan vælge fra tre til fem retter tilberedt af julens traditionelle råvarer – med et tvist, smiler kokken.

Den megen debat om brug af mundbind på restauranter fylder ikke meget hos Thomas Pedersen.
– Ærlig talt nej. Det bruger vi ikke meget tid på. Vi overholder selvfølgelig ALLE regler på området, men jeg oplever ikke, at vores gæster ser det som et problem, at de skal bære mundbind, når de går til deres bord eller skal på toilettet. Min opfattelse er, at folk bare er glade, når de kan komme ud og spise en god middag, understreger han.

Vanen tro er Det Hvide Pakhus også klar til at sende et stort antal nytårsmenuer ud af huset på årets sidste dag, ligesom de er klar med deres efterhånden berømte “tømmermænds burger” den 1. januar.

Spisehuset holder i øvrigt også åbent med sin helt egen julemenu i december.