- Annonce -

De mange der havde glædet sig til at fejre forårets komme med en forårsfest i Svanninge Hallen den 4. april med bandet Hvide Løgne, må vente til november, hvor arrangørerne har valgt at flyttet arrangementet til.

Årsagen til flytningen af arrangementet er frygten for coronavirus.

– Vi synes, det er mest rigtigt at flytte festen til et senere tidspunkt, hvor hverdagen forhåbentlig ser anderledes ud. Alle der har købt billet, får naturligvis pengene tilbage, og så håber vi, at opbakningen vil være mindst ligeså stor, når vi i stedet holder en efterårsfest den 7. november, fortæller Per Elkjær fra Restaurant Klinten, der er en af festens bagmænd.

Har man billetter til den aflyste fest hængende på køleskabsdøren, så skal man bare møde op i Svanninge Hallen og få pengene retur.

Coronavirusen fylder rigtig meget i Per Elkjærs verden fortiden.

– På Restaurant Klinten har vi fået aflysninger og afbookninger af en stribe konferencer og arrangementer i marts. Vores private gæster holder fast i deres aftaler, men de virksomheder der bruger os, melder simpelthen pas i øjeblikket. Det kommer naturligvis til at koste os penge, men hvor mange kan vi ikke sige noget om endnu. Vi kender jo slet ikke omfanget af det her, men er naturligvis glad for den fremstrakte hånd regeringen viser os, slutter Per Elkjær.

Coronavirusen er også årsag til at årets dilettant-forestilling i Svanninge, der skulle have fundet sted i denne uge, er rykket frem til den 20. og 22. august 2020. I en mail oplyser Lise Hedam Pedersen fra holdet bag stykket, at man på baggrund af anbefaling fra Sundhedsstyrelsens hotline aflyser årets forestillinger.

- Annonce -