I den kommende weekend skulle Forum Faaborg havde lagt gulv til Faaborg ØHs karneval, og i Bøgebjerghallen i Vester Aaby ventede årets Bøgebjergmesse. Begge arrangementer er nu aflyst grundet frygten for coronavirus.

Hos Faaborg ØH forklarer formand Jens Blom:
– Med de seneste anbefalinger fra myndighederne og den drastiske udvikling tingene har taget, så synes vi ikke, at vi kan forsvare at sende
3-400 frivillige, spillere og gæster til en fest, hvor man spiser, danser og fester tæt op af hinanden. Samtidig har mange kontaktet os de seneste dage for at melde fra til festen, på grund af bekymringer for smitte, så vi har valgt at trække stikket og afholde festen på et andet tidspunkt, der endnu ikke ligger fast. Alle der har købt billet, får selvfølgelig penge tilbage, forsikrer Jens Blom.

Hvor meget den aflyste fest kommer til at koste håndboldklubben, står ikke klart endnu, men der bliver tale om et anseeligt beløb.

- Annonce -

– Vi har et band, et lydfirma og flere andre udgifter vi ikke slipper for, selv om der ikke kommer en krone i kassen, så det bliver desværre en forholdsvis stor udgift for foreningen, slutter Jens Blom.

I Vester Aaby traf de tirsdag også valget om at droppe søndagens totalt udsolgte Bøgebjergmesse.

– Grundet de seneste dages drastiske ændringer og udmeldinger vedrørende Corona-virus og sygdomsbilledet i Danmark, er den næsten utænkelige, men også den mest anstændige beslutning i dag taget, at Bøgebjergmessen 2020 desværre er aflyst, fortæller Torben Christian Bentsen.

Folkene bag messen lover dog allerede nu, at Bøgebjergmessen vender tilbage den 7/3 2021.