Den praktiserende læge fra Lægerne i Holkegade, Lars Kensmark forholder sig også til den nye virkelighed, efter COVID-19 virussen er kommet til Danmark, og han er klar med gode råd og vejledning til sine patienter, men maner også til ro.

– Man skal gøre som altid gør. Kontakte sin læge, hvis man føler sig syg. Har man feber, hoste og vejrtrækningsbesvær, og har man været i et område med smitte, eller i kontakt med mennesker der er smittet, så tag fat i din læge, lyder rådet.

Den første smittede er fra Roskilde, men Kensmark er ikke i tvivl om, at vi også kommer til at mærke sygdommen i Faaborg.

– Jeg tror helt sikkert, at coronavirussen også kommer til Faaborg, og det bekymrer mig ikke. Hvis sygdommen kommer til Faaborg, så skal man vise samfundshensyn og undgå at bidrage til at sprede smitten. Hold en god håndhygiejne, undgå kontakt med andre, og host i et lommetørklæde eller ligende, opfordrer Kensmark.

– Og lad nu være med at komme buldrede ind i venteværelset og smitte alle andre. Ring til os i stedet, lyder formaningen.

Hør hele interviewet med Lars Kensmark.


Allerede onsdag blev et skilt hængt på indgangsdøren til klinikken i Holkegade med en besked om ikke at gå ind, hvis man er i tvivl om, hvorvidt man er smittet med coronavirus.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her