De tre første dage i august er der Trollefest i Korinth.

Der er tale om en Korinth-klassiker, der efter 12 års pause vendte tilbage i 2017, og igen lever i bedste velgående.

Niels Christian Aagaard fra arrangørgruppen er en dem, der har lagt et utal af frivillige timer i at få festen løbet i gang igen.

– Vi savnede Trollefesten og noget at være sammen om. Det bliver aldrig som dengang, Birthe Kjær og Johnny Reimar stod på scenen, og vi havde et kæmpe tivoli på pladsen, men det er egentlig også ligemeget, for det der betyder noget, for os der trækker i trådene, er samværet. Vi skal bare mødes og hygge os, forklarer Niels Christian Aagaard.

I år starter festen torsdag med en fodboldturnering med deltagelse af fire hold fra Faaborg, Nørre Søby, Krarup Espe og Korinth, og går det som det plejer, så bliver der også hygge i Trollekroen denne aften.

Fredag er der finale i fodboldturneringen, det er også her, at den legendariske æggekage finder vej til Trollekroen, inden DJ Amin spiller op til 80’er fest i teltet.

Lørdagen starter med petangue turnering ved Kollonnehuset og et festligt fundraiser cykelløb med start fra Savværket, ligesom der vil være veteranbiler på festpladsen ved Trollekroen.
Fra middag spiller og synger Anna Thyssen Reinholdt i kroen, inden bolden gives op til det store All-stars brag på fodboldbanen. Her møder de “gamle krigere” fra Korinth IF all-star stjernerne fra Faldsled Svanninge.

Kl. 18 åbnes teltdørerne til årets Lørdagsbal med middag musik, dans og kåring af årets Korinther.

Netop festen lørdag aften ser ud til at blive et stort tilløbsstykke.

– Tilmeldingen er gået super godt i år, og jeg forventer at vi får “udsolgt” med 250 billetter, men mon ikke vi kan forlænge teltet, hvis der er flere der vil med, smiler Niels Christian Aagaard.

Det er Støtteforeningen for KIF, der står bag Trollefesten, og bliver der som ventet et pænt overskud efter arrangementet, så skal nogle af pengene gå til en ny måltavle på Old Hansen Park, ligesom tilskuerfaciliteterne skal forbedres, så der er mulighed for mere hygge til kampene på den lokale grønsvær.