Ældre gymnaster på tur til Svelmø

- Annonce -

Forleden holdt de ældste gymnaster i Faldsled-Svanninge den årlige afslutning.

Indtil for få år siden foregik afslutningerne i hallen med musik og dans, men sidste år inviterede Gerde Høj Hansen deltagerne på tur med veteranjernbanen, hvilket blev en stor succes, så i år var afslutningen igen lagt “ude af huset.”

De mange deltagere fra holdet “Stå op til noget godt” tog i år på tur til Svelmø.

Gerde Høj Hansen fortæller overfor Det Rigtige Faaborg, at holdet der har 30 år på bagen, altid er fyldt med højt humør og gode grin.

– Normalt holder vi afslutning i hallen med dans og musik, men nu skal det være anderledes. Sidste år valgte vi at leje veterantoget, der blev rammen om en rigtig god dag, så i år valgte vi at invitere til Svelmø, fortæller hun.

Deltagerne blev fragtet til Svelmø ved hjælp af traktor og vogn, inden der ventede en flot gåtur rundt på øen.

– Jeg er dybt imponeret over, hvordan de mange ældre mennesker bare knoklede på, og travede rundt på det ujævne underlag på øen uden at brokke sig. Det blev endnu en uforglemmelig tur, fortæller Gerde Høj Hansen.

Orla Bahl fra foreningen har taget disse billeder fra turen:

 

 

 

- Annonce -