- Annonce -

Mandag den 1. april triltrådte Jesper Hasager Jensen jobbet som rektor ved Faaborg Gymnasium.

Jesper er et kendt ansigt på gymnasiet, hvortil han kom for 3 år siden som uddannelsesleder. Siden august 2018 har han været vicerektor for gymnasiet, og kan glæde sig over en lille stigning i elevtallet til det kommende skoleår

Han er 38 år og flyttede til Fyn fra Hovedstadsområdet, da han fik jobbet på Faaborg Gymnasium i 2016 og bor nu med sin familie i Ollerup. Han har tidligere undervist i sine fag, historie og samfundsfag, ved Kalundborg Gymnasium og Frederikssund Gymnasium, og han har senest før flytningen til Fyn været pædagogisk leder ved Johannesskolens Gymnasium på Frederiksberg.

Jesper er en person med en alsidig faglig eg ledelsesmæssig baggrund og står velrustet til løfte den opgave, han nu har sagt ja til, lyder det fra gymnasiets bestyrelse.

Bestyrelsen for Faaborg Gymnasium byder Jesper velkommen som rektor for vores gymnasium. Vi er meget trygge ved at have ham som rektor i den omstillingsperiode, vi lige nu er midt i, slutter formanden for bestyrelsen Jens Oddershede.

- Annonce -