Johnny Hvid Sunesen VIL vinde.
Sådan har det altid været, og sådan er det stadig.

Den 52-årige Faaborg ØH træner har netop taget hul på sin tredje sæson i sit andet ophold som træner for Faaborg ØHs bedste herrehold. Forrige sæson sikrede han oprykning til 2. division, og i sidste sæson endte holdet på en delt fjerde plads – ét point fra oprykningsspillet.Håndbolden har altid været en del af Sunesens liv.

Da en korsbåndsskade som 21-årig satte en stopper for karrieren på håndboldbanen, spillede han for GOGs bedste mandskab, men det tog ikke længe, før han fandt ud af, at han ikke kunne undvære håndbolden.

- Annonce -

– Jeg vidste, at jeg ikke kom på banen igen på højeste niveau, så jeg valgte trænervejen, fortæller han. Siden har han dirigeret nogle af landets bedste håndboldhold fra sidelinjen, blandt andet GOG, Ikast, Svendborg, Nyborg og altså Faaborg.

De timer i døgnet, hvor livet ikke handler om håndbold, er det MAD, der er omdrejningspunktet.
Johnny Hvid Sunesen er nemlig faglærer på FOOD Svendborg Erhvervsskole, og i den sparesomme fritid nyder han at kokkerere for familien.

– Når jeg skal koble HELT af, så løber jeg. Jeg har gennemført flere marathonløb, og den distance passer mig godt, forklarer han.

Johnny Hvid Sunesen i koncentreret samtale med Lasse Mikkelsen.
Fakta:
Johnny Hvid Sunesen
52 år
Bor i Oure
Gift med Mette Sunesen
Har to drenge Emil (20) og Mathias (16)
Brøndbyfan