Flere end 1000 motionister og idrætsudøvere har allerede tilmeldt sig årets Outdoor Sydfyn. Arrangørerne tror på, at sidste års deltagerrekord bliver slået.

Der bliver ikke langt mellem deltagerne, når Outdoor Sydfyn 2018 løber af stablen i og omkring Faaborg den 16.-19. august.

Tilmeldingerne til de mange aktiviteter og konkurrencer på land og til vands er nemlig strømmet ind, og arrangørerne tror på, at 2018-udgaven af Outdoor Sydfyn bliver den hidtil mest velbesøgte.

- Annonce -

Det fortæller Signe Pardorf Nielsen, der er event- og fritidskonsulent i Faaborg-Midtfyn Kommune og en del af Outdoor Sydfyns sekretariat:

– Det er væltet ind med tilmeldinger, og allerede nu har mere end 1000 deltagere meldt sig til. Det er 20 procent flere end på samme tidspunkt sidste år. Så det ser ud til, at vi kan slå rekorden fra 2017 – især fordi vi ved, at mange har det med at melde sig til i ugerne op til eventen, siger hun.

Signe Pardorf Nielsen ved Havnebadet der igen kommer til at fungere som stævneplads.

Ved sidste års Outdoor Sydfyn var der i alt 2000 deltagere, hvilket var en stigning på 25 procent i forhold til 2016. Men Signe Pardorf Nielsen forudser, at en lignende stigning i år ikke er utænkelig.

– Som det ser ud nu, er det ikke urealistisk med 2500 deltagere inklusiv vores try it-aktiviteter.

Du kan stadig tilmelde dig – men Teamrun tæt på udsolgt
Outdoor Sydfyns program byder på konkurrencer inden for cykelløb, rulleski, trail run og svømning, mens alle, der har lyst, gratis kan prøve kræfter med blandt andet kajak, paddleboard, surfing og orienteringsløb.

Den mest populære begivenhed er dog stafetløbet Teamrun, der løber af stablen i Faaborg by torsdag den 16. august. Her skal hold på fire personer løbe så mange runder som muligt på 90 minutter. Ruten er på 2,5 kilometer.

Ud af de 600 pladser er der dog færre end 70 tilbage. Du kan læse mere og tilmelde dig på http://www.outdoorsydfyn.com/team-run.

Signe Pardorf Nielsen opfordrer dog også alle dem, der ikke skal snøre løbeskoene eller lyne våddragten, til at dukke op.

– Med så mange tilmeldinger og det perfekte sommervejr tegner alt til, at vi får nogle fantastiske dage. Og jeg håber, at de lokale, som ikke skal løbe, cykle, sejle eller svømme, også kommer ned i byen og tager del i festlighederne, siger Signe Pardorf Nielsen.

Se hele programmet for Outdoor Sydfyn