Tekst: Henrik Poulsen

Der er garanti for drabelige dyster på planken, pålidelighedssejlads og sild ad libitum når Faldsled igen inviterer til Fest.

Det er vanen tro den sidste weekend i juli at der er byfest i den lille, men særdeles aktive havneby. De tre sommerdage er lig med fest for hele området og alle er velkomne til at tage del i festlighederne.

- Annonce -

Festen i vandkanten er også stedet hvor årets konge og dronning af planken kåres.

En begivenhed der i popularitet kan måle sig med det årlige besøg af julemanden, især for de mange der tager opstilling på kajkanten for at nyde synet at de modige der kæmper, så vandet sprøjter.

Der er garanti for vandgang når der dyster over havnebassinet.

Allerede torsdag den 26. juli tages der hul på programmet når de spillelystne kisckstarter byfesten på en aften med et stort bankospil der byder på flotte præmier.

Årets program er også blevet tilført en familieaktivitet fyldt med fart.
Fredag eftermiddag afholdes nemlig det arrangørerne kalder Sydfyns første grand prix for sæbekassebiler. Det er med andre ord blevet tid til at finde hjul, gamle brædder og kreativitet frem – nu skal der køres væddeløb.

Motorkapasiteten kan være i alle aldre og af begge køn.

Hvis du altid har drømt om at blive racerkøre kan du stadig nå at tilmelde dit team til løbet hos Elisabeth Faaberg på 23 43 03 13, senest den 22. juli.

Der bliver væddeløb i gaderne til årets byfest i Faldsled.

Byfestens lørdagsprogram er nærmest et stort gavebord.
Dagen starter med gratis kaffe og rundstykker.

Til frokost bydes på gratis sildebord og så skal årets faldsledbo hædres på scenen.

Sidste år måtte Randi Schmidt og Per Hallundbæk fra Faldsled Kro dele titlen som Årets faldsledboere.

Byfesten arrangeres af Faldsled Beboerforening der som formål at samle Falsleds beboere til i fællesskab at fremme byens vækst, trivsel og forskønnelse.