Den store modernisering af Forum Faaborg nærmer sig langt om længe sin afslutning.

Efter flere store forsinkelser er man nu så langt, at jagten på en forpagter til den nye café er sat ind, fortæller Mads Holdgaard.

Han er nyvalgt formand i bestyrelsen for hal-klompekset, og han vil prioritere det højt at få den rigtige forpagter på plads.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Vi har brugt mange kræfter og resourcer på at flytte hele café-delen ned i stueplan i Forum Faaborg. Så i fremtiden skal alle de mange mennesker, der hver dag har deres gang i hallerne igennem den nye café. Vi har skabt nogle gode rammer for caféens gæster både ude og inde, så der er virkelig noget godt at bygge på, fortæller formanden.

Tidligere har Forum Faaborgs personale selv stået for driften af kantinen i hallerne, men nu vil man altså forsøge at finde en ude fra, der vil overtage cafén.

– Det er næsten umuligt at drive sådan et sted, hvis der ikke er en ejer eller forpagter, der er villig til at bruge de timer på projektet, der er nødvendigt. Det skal være en foreningsminded forpagter, der er villig til noget andet end et 8-16 job, og har forståelsen for, at det er lige så vigtigt at servere 21 øl til en flok badmintonspillere onsdag aften, som det er at lave mad til hundredevis af gæster, når der er store arrangementer i hallerne, understreger Mads Holdgaard.

Der venter også helt nye køkkenfaciliteter på den nye forpagter.

– Vi har lavet et professionelt køkken med alt i udstyr, og har alt klar til den rigtige fra start.

Der er masser af plads til gæster i den nye cafe, hvor nye møbler inden længe er på plads.

Selv om en ny forpagter selv vil få hele ansvaret for drift, menukort og udvalg, så har bestyrelsen dog et par enkelte ønsker og krav.

– Der kommer IKKE friture ind i Forum Faaborg, og vi ser gerne at konceptet med en sund café fortsætter, men ellers er vi meget lydhøre overfor en ny forpagters ønsker.

Ønsket er, at en ny café-forpagter står klar allerede i starten af september, så der er mad og drikke til de tusinde af foreningsfolk, der igen rykker ind i Forum Faaborg, når sommerpausen er slut i de forskellige sportsgrene, der bruger hallerne.

Hvis du kender den rigtige til jobbet, eller du måske selv har lyst, til at høre mere om mulighederne for at få din egen café, så kan du kontakte Mads Holdgaard på mail: info@r4.dk inden udgangen af juli.

Fra terassen ved den nye café kan man nyde udsigten over Sundet.