Den udsolgte all-inclusive festival Avernax har nu sløret for det samlede program og der er et par store navne på vej til Avernakø.

Festivalen, der finder sted på Avernakø den 9. til 12. august har kun et enkelt år på bagen, men med alle billetter udsolgt allerede i november har arrangørerne haft sikkerhed nok til at udvide musikbudgettet.

– Det betyder, at vi har kunnet gå efter nogle navne, der er en lille smule mere etablerede og også få mulighed for at booke et stærkte navn som Allan Olsen og et koryfæ som Benny Holst . Det er vigtigt for os, at både yngre og ældre, øboer og gæster fra fastlandet kan finde noget at glæde sig til i programmet, understreger Rune Kjær-Nielsen.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Musikprogrammet kommer i år til at bestå af:
Allan Olsen, D/Troit, Baby in Vain, De Underjordiske, Kill-J, Benny Holst Trio, Fugleflugten, Masasolo, Luster, Demon Head, Orgelheimers, Dinner, ET Tumasson, Kjartan Bue, Tuhaf, Bjarke Ramsing.

Avernax er en all-inklusive festival og billetten inkluderer musik, teltplads, 7 måltider af lokale råvarer samt øl og sodavand. Alle 600 all-inklusive-billetter er solgt.

Selv om den røde lampe er hængt ud for årets festival, så sidder der ingen pengemand med et stort smil om munden. Avernax er nemlig en non-profit festival.

– Avernax er sat i verden, fordi vi elsker Avernakø. Den kærlighed vil vi gerne indvie vores gæster i – samtidig med, at de får en musikalsk oplevelse. Med de her anderledes koncertformater, hvor vi viser omgivelserne frem, ønsker vi at give noget tilbage til øen, og beboerne, som byder os velkommen, slutter Rune Kjær-Nielsen.

Foto Allan Olsen: Alexander Holmfjeld