Den 1. juni får Skousen i Herregårdscenteret ny butikschef.

Den nuværende ejer Jørgen Kristiansen har valgt at gå på pension efter 15 år i spidsen for butikken i Faaborg, først på Bygmestervej og de seneste seks år i Herregårdscenteret.

Det bliver et kendt lokalt ansigt, som kunderne efter 1. juni vil møde i butikken, da den nye butikschef hedder Bettina Quick. Hun er bosat i Faaborg, og er en særdeles aktiv danse- og fitnessinstruktør, som mange har stiftet bekendtskab med.

- Annonce -

Bettina Quick kommer fra en stilling hos Skousen i Svendborg, og da det netop er Michael Hansen der ejer butikken i Svendborg, som overtager Skousen i Faaborg, så bliver faaborg-pigen nu butikschef i hjembyen.

– Jeg startede i en søsterbutik til Skousen i Svendborg for 21 år siden, og har faktisk tidligere været ansat hos Skousen i Faaborg, da butikken lå på Bygmestervej.
Jeg er bosat i Faaborg, og har mit netværk her, så det var helt naturligt, at træffe det her valg. Nu glæder jeg mig bare helt vildt til at komme “hjem” og få ansvaret for butikken i min hjemby, fortæller Bettina Quick.

Ejerskiftet markeres med en reception den 1. juni, ligesom der venter et stort overtagelsessalg med gode tilbud og aktiviteter omkring butikken. Allerede fra 1. maj er Jørgen og Jesper klar med gode tilbud, da alt i butikken skal væk inden butiksoverdragelsen. Der er dog lukket den 31. maj på grund af status.

Netop det med aktiviteterne er noget af det som faaborgenserne, kommer til at se mere af.

– Jeg vil gerne skabe en levende butik, hvor der kommer til at ske forskellige ting, der er med til at gøre butikken mere synlig. Det bliver med aktiviteter og ligende, lover den nye butikschef.