Foto: Jørn Ungstrup

412 gevinster, 603 bankospillere, 400 pålægsboller, 200 stykker kage, 80 liter kaffe og 30 frivillige hjælpere

Sådan lyder de tørre facts for torsdagens bankospil i Forum Faaborg.

Faaborg ØH der stod bag arrangementet tøvede ikke med at kalde aftenen en succes, da både præmier og spillere, var sendt hjem i skøn forening.

 

– Det er gået, som vi har drømt om. At vi kan samle 600 mennesker til at spille banko en torsdag aften i februar, det er fantastisk. Der var også bare en kanon stemning, og jeg tror vi kom igennem uden de store fodfejl, lød det fra FØH-formand Jens Blom efter spillet.

De mange gevinster blev stillet til rådighed af klubbens mange sponsorer og andre af områdets erhvervsdrivende.

– Alle har bare taget så godt i mod os, når vi har været ude at spørge om gevinster.
Jeg synes stadig, at det er helt vildt at vi kan samle mere end 400 gevinster og spille om præmier til en værdi af mere end 100.000 kr. Det er jeg meget taknemmelig over på hele klubbens vegne, konstaterer formanden, der samtidig sender en stor tak til de mange frivillige, der har arbejdet med arrangementet de sidste par måneder.

Hvor meget bankoaftenen tilfører klubkassen, er dog for tidligt at sige noget om.

– Vi skal lige have talt alle kasser op, gjort mobilepay og dankortoverførslerne op, før vi har det endelig resultat, men der bliver helt sikkert et flot overskud ud af det her, og skriv bare at det ikke er sidste gang vi afholder bankospil i Forum Faaborg, slutter Jens Blom.