I fredags udkom bogen ‘Smag’. En bog om autentiske smagsfortællinger fra det sydlige Fyn.

Det er Kulinarisk Sydfyn, der har udgivet bogen for at skabe opmærksomhed på lokale fødevarer og producenter.

– Bogen er tænkt som et turistkatalog, fortæller Mads Holdgaard, eller for folk med en særlig interesse for kvalitetsfødevarer. Den skal fungere som et udstillingsvindue, og vi forestiller os, at den skal ligge på forskellige overnatningssteder mm.

Mads Holdgaard er indehaver af virksomheden R4 ApS, der er udgivende forlag for bogen. Han er særlig glad for bogens ‘ekstra lag’.

– Vi har anvendt en teknik, der hedder augmented reality. Her kan man scanne et billede med sin mobiltelefon og se små videoer.

Det er ikke kun de store producenter, der har fået plads i bogen.

– Bogen har nemlig det twist, at hver producent har angivet deres yndlingsplet påSydfyn, måske et helt ukendt sted, et godt brombærkrat eller et sted med flotte jersey-køer, hvilket gør, at det bliver foldet mere ud end til de store attraktioner, fortæller Mads Holdgaard.

I hele december kan bogen købes i Kvickly City i Svendborg, hvor der også er mulighed for at købe nogle af produkterne, der er beskrevet i bogen..

Bogen kan fremover købes på visitfaaborg.dk og på Turistkontoret.