Vores Faaborg & Egn vil samle Faaborg-området

Ingen skal være i tvivl om hvad der sker, hvor det sker, og hvordan man deltager, når der sker noget i Faaborg.

Det var et af budskaberne, da foreningen Vores Faaborg & Egn i dag havde inviteret til kick-off morgenmøde i Helios i kølvandet på ansættelsen af Marie-Louise Larsen og Stine Mjaaland som hhv. bylivs- og erhvervskonsulent og kreativ konsulent.

Formålet med mødet var at høre hvad erhvervsliv, foreninger og andre aktører i Faaborg-området, har af ønsker til foreningen og de to nye ansigter.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Cirka 35 deltagere mødte op til information, workshops og morgenkaffe i Helios.

Formand for Vores Faaborg & Egn Charlotte Stiller var tilfreds med fremmødet.
– Det er dejligt at se, at så mange har lyst til at bruge en tidlig onsdag morgen på det her projekt. Nu skal vi et skridt videre i forhold til det første visionsmøde. Nu har vi ansat to medarbejdere, der skal samle området og byen. Vi har brug for at høre, hvad der er af konkrete ønsker til dem, og hvordan vi får skabt en fælles indgang til området, sagde Charlotte Stiller.

Marie-Louise Larsen der er ansat 30 timer om ugen i stillingen som bylivs- og erhvervskonsulent, har haft en god start i Jobbet.
– Folk har været så søde, og jeg er blevet så positivt modtaget, overalt jeg er kommet frem. Der er blevet taget så godt i mod projektet, og det er næsten startet bedre, end jeg havde turdet håbe på, kunne Marie-Louise Larsen fortælle.

Mødedeltagerne blev sat til at arbejde i workshops, hvor de skulle samle deres ønsker og forventninger til foreningens arbejde, og flere ønsker gik igen.
Der skal være mere kommunikation imellem foreninger, erhverv og kulturlivet om arrangementer i området. En fælles kalender var for eksempel stort ønske, ligesom der blev talt om, hvordan resten af verden, kommer til at kende til alt det fantastiske, Faaborg kan.