Partikollega: – Jeg tror på at Valbak kommer tilbage

Det var en meget overrasket Palle Andersen, som Det Rigtige Faaborg fangede på telefonen i morges.

Palle Andersen, der er partifælle med Jan Valbak i Borgerlisten, havde nemlig ikke hørt noget til det exit fra lokalpolitik, som Valbak kort tid forinden havde annonceret på facebook.

Midt på formiddagen havde Palle Andersen dog været i kontakt med Valbak, og kunne bekræfte at han vil ud af politik.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Jeg håber og tror dog på at han vender tilbage til, eller rettere bliver, for han har jo ikke officielt trukket sig endnu, han har bare skrevet til pressen og lavet et opslag på facebook, siger Palle Andersen.

– Mit håb er at Jan kommer til fornuft og vælger at blive. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at overtale ham til at fortsætte i Borgerlisten og i politik. Personligt synes jeg ikke at det giver meget mening at forsætte Borgerlisten uden Jan. Han er vores spidskandidat, det er ham vi og mange andre tror på, fortæller Palle Andersen.

Efter opslaget om sit farvel til politik, er der kommet en lang række støttende og forstående kommentarer på Valbaks facebookprofil.

– Vi har brug for en som Jan i politik. Jeg ved, at han synes at der gået for meget personfnidder i det på det seneste, men netop derfor skal han jo blive og kæmpe for det han står for, slutter Palle Andersen.