Sofie Find redder studenterkørslen for 3.f

Tidligere i dag kunne vi fortælle hvordan en gymnasieklasse fra Faaborg Gymnasium var havnet i en uheldig situation.

De kommende studenter fra 3.F havde glædet sig til, i næste uge at kunne fejre deres dimission med den traditionelle studenterkørsel rundt i Faaborg.

Desværre for dem, er firmaet de havde lejet til opgaven, gået i betalingstandsning og de vordende studenter havnet i en kæmpe kattepine. De 15.000 kroner de havde sparet sammen var betalt og pist borte sammen med drømmen om en dag på ladet af en lastbil.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

En elev fra klassen, Olivia Høyrup, lavede et opslag på facebook og medvirkede i et indslag på Det Rigtige Faaborg, hvor hun beskrev den triste situation og bad om hjælp til at løse problemet.

Siden da strømmede det bare ind med tilbud om hjælp, fortæller Olivia Høyrup.

– Det har været helt vildt. Der er SÅ mange der har ringet og skrevet med tilbud om hjælp, tips og idéer til at løse vores problem. Vi har mærket så meget vilje fra lokalområdet til at hjælpe, vi er helt oppe at svæve, siger den kommende student. Gennembruddet kom efter at et indslag i lokalradioen, hvor Olivia Høyrup fortalte, hvordan den forestående studenterkørsel var i overhængende fare.

Det hørte Sofie Find fra Realmæglerne i Faaborg og tog straks affære.

– Jeg hørte i lokalradioen, Det Rigtige Faaborg at de kommende studenter fra Faaborg Gymnasium pludselig havde mistet lastbilen til deres studenterkørsel. Jeg husker tydeligt hvor stor en dag det var, da jeg selv sad på ladet, og fejrede min hue i sin tid. Det kunne jeg ikke bære at de hårdtarbejdende unge mennesker skulle gå glip af.

Derfor kontaktede jeg straks klassen og tilbød at betale for turen, hvis de bare selv kunne skaffe lastbil og chauffør, fortæller Sofie Find. – De har tilbudt mig en tur i lastbilen næste fredag, så det kan da godt være at jeg lige hopper om bord et enkelt stop, drikker en øl med dem og ønsker stort tillykke. Jeg tror dog at jeg lader min hue blive hjemme, båndet har jo ikke heeeelt samme farve, smiler Sofie Find.

Realmægler Sofie Find sikrer studenterne den traditionelle køretur efter deres eksaminer