Sort uheld for gymnasieklasse

En gymnasieklasse fra Faaborg Gymnasium er kommet i en uheldig situation.

15 kommende studenter havde glædet sig til, i næste uge at kunne fejre deres dimission med den traditionelle studenterkørsel rundt i Faaborg.

Desværre for dem, er firmaet de havde lejet til opgaven, gået i betalingstandsning og de vordende studenter havnet i en kæmpe kattepine.

Studenterkørsel skal normalt bestilles i god tid, helt op til et år før og derfor spredte der sig lettere panik, da den studerende Olivia Høyrup, i går fik den triste meddelelse fra KJ Flyt og Transport.

Olivia Høyrup har selv været ude med et opslag på facebook, hvor hun beskriver den triste situation og håber at der findes venlige sjæle derude, som vil hjælpe til.

Udover at være presset, i forhold til at finde en chauffør med tilladelse til studenterkørsel, er de studerende også presset økonomisk, da de allerede havde betalt 15.000,- kroner, som de formentlig ikke ser igen.

Skulle der være en venlig sjæl der kan hjælpe Olivia og hendes medstuderende, kan hun kontaktes via hendes facebookprofil eller mobil: 29862345