Henrik venter stadig på millionæren

Indehaveren af Walthers Kiosk, Henrik Bernth Larsen venter stadig på vinderen af de godt 9.5 millioner, der onsdag aften i sidste uge tilfaldt indehaveren af en Vikinglotto-kupon købt i kiosken i Mellemgade.

Hver gang døren går op og en kunde kommer ind, kan det jo være at der ligger knap 10 millioner, og venter på vedkommende.

– Jeg har stadig champagnen på køl og glassene står klar i baglokalet. Det vil da være sjovt hvis det er en lokal der kommer med den rigtige kupon, det håber jeg virkelig, fortæller Henrik B. Larsen. Skulle det ske at det er en turist der har købt kuponen i min butik, så får jeg besked hvis den bliver indløst et andet sted i landet, så under alle omstændigheder ved jeg det, når den heldige melder sig.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her