Sådan lytter du til Det Rigtige Faaborg

Faaborg-området har igen fået sin egen lokalradio.

Navnet er Det Rigtige Faaborg og radioen vil dyrke og dække alt det der sker i Faaborg og i de mange aktive landsbyer omkring.
Henrik Poulsen er vært på Det Rigtige Faaborg, hvor han tager godt imod dig alle hverdage fra kl. 7 til 12 i programmet “Klædt På af Poulsen”.
Hver eftermiddag i hverdagene er Sarah Kroman vært fra kl. 14 til 16 i “Siesta med Sarah”.
Glæd dig til en radio med lokalt indhold og de største hits fra 60’erne frem til i dag.

Hvordan lytter jeg?

Det Rigtige Faaborg er en netradio hvilket betyder at du ikke finder radioen på din FM-radio (med mindre du er Stofa-kunde, mere om det længere nede i teksten), men der er mange andre muligheder for at lytte til din nye lokalradio og det er ganske enkelt.
Herunder kan du læse mere om hvordan du lytter til Det Rigtige Faaborg, men du kan også klikke forbi vores hjemmeside og se en række små videoer, der viser hvordan du hurtigt og nemt kommer i gang med at lytte til din nye radio.
Du blandt andet kan lytte til din nye lokalradio på følgende måder

1: Lyt via vores hjemmeside – gå ind på detrigtigefaaborg.dk og tryk afspil.

2: Hent vores gratis app til din telefon. App’en er klar og kan hentes til Android. Bare søg på Det Rigtige Faaborg. Åben app’en og tryk play.

Iphone-udgaven kommer ligeså snart den er godkendt af Apple (MEGET snart).

3: Køb en netradio hos for eksempel Expert/Punkt 1 i Faaborg, hvor Nicolai og Dan også står klar med en række løsninger, der nemt gør dig til lytter.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her
4: Vil du lytte i bilen, så skal du bare hente den gratis app til din telefon.
Tænd app’en og forbind din telefon til bilradioen via bluetooth, hvis du har den mulighed.

Hvis din bilradio ikke har bluetooth, så kan du forbinde din telefonen til en lille fm-transmitter der er lige til at sætte i cigarettænderen. Du kan blandt købe en fm-transmitteren hos Faaborg Autoteknik og Faaborg Bil-center der også står klar til at hjælpe dig med at blive en lytter på landevejen.

5: Er du kunde hos Stofa er du rigtig, så er du rigtig godt stillet.

Alle i: Faaborg Bys Antenneforening, Faaborg Vest Antenneforening, Haastrup Antenneforening, Strandparken Faldsled, Korinth Antenneforening, Haarby Antenneforening, og Ollerup Antenneforening allerede nu har os i deres antennestik.

Stofakunder finder kanalen på 95,7 MHZ på deres radio.
På TV kan du også finde kanalen under de digitale radiokanaler, kanal 498.

STOR tak til Stofa for at hjælpe os ud i stuerne.