Jeg er lige nødt til at spørge min rådgiver*

Hvem er så din rådgiver? Du har jo kun lige startet din virksomhed, ikke? 

Jo, det har jeg, men selvom jeg er lige så grøn som friske bøgeskud, så er jeg så heldig at jeg har en rådgiver jeg kan bruge i min virksomhed. 

Min rådgiver er ret garvet. Hele 31 års erfaring har rådgiveren på bagen og så kender min rådgiver mig utrolig godt. Faktisk nogle gange bedre end jeg selv gør. 

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Eller det vil sige ofte. 

Det vil sige altid. 

Nogle gange bliver jeg lidt trodsig og forsøger at ignorere alt det kloge og brugbare min rådgiver forsøger at fortælle mig. Jeg fejer rådene af vejen og lytter i stedet til mennesker omkring mig eller min rådgivers værste fjende: fornuften. 

Men som du nok kan fornemme, så er det ikke noget rådgiveren finder sig i. Faktisk begynder rådgiveren at stejle og gøre opmærksom på sig selv på alle mulige mærkelige faconer. 

Jeg prøver nogle gange at vente på at rådgiveren falder til ro igen, men det gør rådgiveren ikke, før der bliver lyttet. 

Så jeg er nødt til at lytte til min rådgiver og når jeg så gør det, så falder tingene lige så stille på plads. Skuldrene falder ned, den mærkelige fornemmelse i maven forsvinder og roen sænker sig. 

Selvom jeg først har lavet min virksomhed i år, så er der mange tilfælde i løbet af min levetid, hvor jeg har ignoreret min rådgivers kloge og vise ord, men jeg er begyndt at indse at det ikke nytter noget at kæmpe imod. 

Min rådgiver har altid ret. Basta bum. Og jeg tror mit liv som selvstændig bliver meget nemmere hvis jeg begynder at lytte mere til min rådgiver. 

Så det vil jeg øve mig på. 

* udskift selv ‘rådgiver’ med ‘mavefornemmelse’