Sparekassen Sjælland-Fyn går snart i gang med at renovere lokalerne i det tidligere domicil, beliggende på Markedspladsen 15 i Faaborg, så privatpraktiserende læger, tandlæger, fysioterapeuter m.m. kan flytte ind fra slutningen af 2021.

Udviklingsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Søren Kjærsgaard, fortæller, at sparekassen længe har ønsket at give det tidligere domicil nyt liv, og er glad for, at lokalerne nu skal omdannes til et sundhedshus til gavn for borgerne i Faaborg og omegn. Beliggenheden og de 3.000 m2, som lokalerne rummer, er et ideelt samlingssted for aktører inden for sundheds- og forebyggelsesområdet. Det kommende sundhedshus kommer til at ligge centralt i Faaborg, og det bliver let tilgængeligt med såvel offentlig transport og gode parkeringsmuligheder. Således får borgerne en nem adgang til de forskellige sundhedstilbud – samlet i én bygning, hedder det ifølge en pressemeddelelse.

– Sparekassen Sjælland-Fyn har fokus på at præge udviklingen i de lokalsamfund, som vi er en del af. Derfor er det også oplagt at investere i at skabe rammerne for et moderne sundhedshus til Faaborg. Et nyt sundhedshus skaber arbejdspladser til byen. Lokale håndværkere bliver en del af ombygningen og dermed en del af projektet. Men allerbedst er, at et nyt sundhedshus vil give tryghed til borgerne, som har været bekymret for udsigten til en dårligere lægedækning i Faaborg. Så vi glæder os til den dag, hvor vi kan sige velkommen til de første brugere af sundhedshuset, tilføjer Lene Kragh, filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn i Faaborg.

For tiden er sparekassen i dialog med privatpraktiserende læger, tandlæger, fysioterapeuter m.m., som har vist interesse for at flytte ind i det nye sundhedshus. De forventer især, at fællesskabet kan give dem et sundhedsfagligt løft samt et større samarbejde om behandlingen af borgerne. Med sundhedshuset får de samtidig et hus, som er interessant for nye medarbejdere, og dermed kan tiltrække fremtidens læger
og sundhedsaktører.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her