- Annonce -

Barndomsvennerne Casper Elkrog og Thomas Skov Hansen er klar til at søsætte et nyt fælles projekt.

De vil hjælpe andre til at få et bedre liv og blive bedre til at tro på egne evner. Det skal ske med et nyt gratis forløb på seks uger, hvor alle er velkomne til at melde sig, hvis de er klar til en personlig udvikling.

– Vi har altid fungeret godt sammen, og har begge interessen for at hjælpe mennesker, vi møder og synes også, vi er gode til det, fortæller Casper Elkrog, der til daglig er kørelærer hos LZ Køreskole.

Thomas Skov Hansen er bygningskonstruktør og underviser og mener selv, at han er god til at spotte elever, der har brug for et ekstra skub og den rette motivation for at blive den bedste udgave af sig selv.

De vil ikke kaldes hverken coaches, mentaltrænere eller psykologer, faktisk har de slet ikke behov for at få sat en etiket på sig selv og deres projekt, som de kalder “Få et los i røven”.

Navnet er valgt, fordi det var præcis, hvad Casper Elkrog selv oplevede at få efter sin skilsmisse for tre år siden. En oplevelse, der bragte ham helt i knæ, og kastede ham ud i noget, der ligger op af en regulær depression.

– Jeg kunne ingen ting. Ikke overskue hverdagen, ikke gøre eller være noget.
Der var jeg virkelig nede at ligge, fortæller han.

Et forløb hos Kim Boye i København gav ham de redskaber, han havde brug for, så han kunne finde tilbage til sit liv og sin dagligdag.

– Kim lærte mig at bruge mine nederlag som noget positivt. Hos ham gik der ligsom hul på bylden. Han lærte mig at blive klogere på mig selv og samle styrke til at komme videre. Det er blandt andet den erfaring, jeg gerne vil give videre, forklarer han.

Har du lyst til at være blandt de seks første, der kan få et gratis “los i røven”, og har du mod på at flytte dig selv, så kan du kontakte de to via facebooksiden “Et los i røven“.

Så venter der et forløb på cirka seks uger, der sagtens kan kombineres med skole og arbejde, da møderne aftales med den enkelte.

Casper og Thomas håber begge, at de på sigt kan gøre personlig udvikling af andre til deres levevej også gerne med fokus på virksomheder, der vil gøre noget ekstra for deres ansatte, og give dem mulighed for at lære sig selv bedre at kende.

Casper Elkrog og Thomas Skov hansen
- Annonce -