- Annonce -

Mie Christensen har brug for din hjælp.

Hun har nemlig kastet sig ind i kampen for at få endnu en hjertestarter opsat i Faaborgs midtby. Vel og mærke en hjertestarter som man kan komme til på alle tider af døgnet.

– Jeg har kontaktet Hjerteforeningen, og er blevet lovet en hjertestarter, hvis jeg kan samle 15 personer, der vil bruge omkring to timer på at samle ind i Faaborg-området på søndag mellem kl. 9 og 18. Vi skal ikke indsamle et bestemt beløb, bare vi besætter ruterne i området, så får vi hjertestarteren, forklarer Mie Christensen, der er en såkaldt “Gruppestarter” hos Hjerteforeningen.

Grebet af entusiasme for den gode sag har Mie allerede samlet flere tusinde kroner sammen blandt andet på Blækhuset, men det viste sig at være helt “galt”.

– Hele projektet har ligget stille længe på grund af coronasituationen, og da jeg så endelig modtog materialet, gik det over stok og sten, indtil jeg fandt ud af, at jeg slet ikke skal samle penge ind, men finde 15 mennesker der vil hjælpe med at besætte ruterne til indsamlingen på søndag den 30. august, griner initiativtageren.

Hvis det lykkes at samle frivillige nok til, at det udløser endnu en hjerterstarter til Faaborg, så skal den hænge foran Blækhuset i Østergade.

– René Glasdam der har Blækhuset, har lovet mig at betale for strøm mv., når hjertestarteren bliver sat op, så den del er på plads, forsikrer Mie Christensen.

Har du lyst til at hjælpe Mie, og samtidig hjælpe med at skaffe midtbyen en hjertestarter der er tilgængelig hele døgnet, så kontakt Mie på 28 11 56 85, og hør mere.

- Annonce -