- Annonce -

Fra mandag den 15. juni kan lystsejlere og andre besøgende i Faaborg gør brug af en ny og klimavenlig delebil, der holder på Faaborg Havn. Delebilen er en forsøgsordning, der kører i fire måneder, for at forbedre mobiliteten i Faaborg.

Mange besøgende og lystsejlere, der ligger til Faaborg Havn, spørger til, hvordan man kommer rundt på Faaborg-egnen og det øvrige Fyn.

På turistkontoret i Faaborg, har man gennem årene flittigt henvist til Fynbus eller cykeludlejning, men det tilfredsstiller ikke altid turisternes behov.

Forsøg med el-delebil
Som et forsøg på at forbedre mobiliteten på Faaborg-egnen og gøre det endnu mere attraktivt at besøge Faaborg, har kommunalbestyrelsen derfor godkendt en forsøgsordning i fire måneder for at se, hvordan der bliver taget imod en delebil i Faaborg. Det drejer sig om en el-delebil, der kommer til at holde ved Faaborg Havn.

Kommunalbestyrelsen vedtog i maj 2020, at turistsæsonen og sommeren 2020 skulle være prøveperiode. Det er også muligt for borgere i Faaborg at bruge bilen i prøveperioden.

Så let er det…
El-bilen bliver installeret ved el-ladestationen på den store parkeringsplads på Chr. d. IXs Vej, nær havnen i Faaborg. Det vil blive muligt at leje bilen allerede fra mandag den 15. juni.

Bilen kan lejes på ½-timebasis til en pris af 30. kr., mens det koster 495 kr. at leje el-delebilen i et døgn.


Sådan går du
1. Tilmelding – Download App’en TADAA! Car
2. Book, betal og lås bilen op via App’en
3. Kør

- Annonce -