- Annonce -

Første offentlige koncert med Blum & Haugaard Band siden nedlukningen.

Vi har savnet det. Koncerten. Samspillet mellem musikere og publikum i særlige rammer. Musikkens særlige veje netop lige denne aften. Akustikken, lyset, duften i rummet og udtryk der forandrer sig netop fordi øjeblikket er nu. Musik er uendeligt meget mere end man kan læse i en node, eller man kan streame sig til, sådan starter en pressemeddelelse fra Helene Blum & Harald Haugaard.

Hvis ikke corona havde fået sit tag i verdens befolkning skulle de sammen med deres band have spillet mere end 50 koncerter i Storbritannien, Tyskland, Østrig, USA og Danmark henover foråret og sommeren. Koncerterne er aflyste hver og en, men myndighedernes seneste retningslinjer for kulturlivet giver sangeren, violinisten og deres fælles band lejlighed til at tage en tradition op, som går tilbage til bandets dannelse i 2008; Midsommerkoncert på Fyn. I samarbejde med det smukke og historiske Brahetrolleborg Gods giver bandet deres første offentlige koncert i over to måneder fredag d. 19. juni kl. 19.30. 

– Vi skulle på denne dag have fejret nordisk midsommer sammen med 60 dygtige violinelever på vores sommerskole i Wisconsin. Den er selvsagt aflyst, men da vi tidligere har spillet midsommerkoncerter her på vores hjemegn Sydfyn, gav det god mening at genoptage denne tradition. 

– Det er en forudsætning for vores musik og liv, at vi møder publikum og deler musikken med andre mennesker, og det har vi savnet helt enormt. Trods de mange gode kreative måder at formidle musik på i de seneste to måneder, får man nu en gang det fulde udbytte af vores musik ved at høre den live i samme rum som os. 

– Vi får lejlighed til at spille repertoiret fra vores nye album ”Strømmen”, men vi vil også spille et udvalg fra vores bagkatalog og naturligvis nogle af de vidunderlige årstidssange, som knytter sig til den danske midsommer. 

– Samarbejdet netop med Brahetrolleborg Gods giver os muligheden for at skabe en særlig aften med alle de elementer, der for os skal til for en god koncert, fortæller parret.

Praktisk information: 

Koncerten udbydes med et reduceret antal billetter. Disse erhverves ved reservation via email midsommer@blumhaugaard.dk alternativt på 21 75 02 82 (kun mandag – torsdag i tidsrummet 11.00 – 15.00). Alle billetter skal bestilles og betales på forhånd. Der er ikke billetsalg i døren på koncertaftenen. 

Pris: 230,- 

Koncertens varighed: 1 x 70 minutter. 

Koncerten finder sted i Brahetrolleborgs jagtstue beliggende i godsets avlsbygninger, som indrettes i henhold til myndighedernes gældende regler for kulturarrangementer med siddende publikum. Se mere: https://kum.dk/fileadmin/KUM/Documents/COVID- 19_DOX/Retningslinjer_for_genaabning_af_kulturproduktioner_og_arrangemente r_med_siddende.pdf 

Der vil være mulighed for at købe en forfriskning inden koncerten 

Området og koncertrummet åbnes kl. 18.30 og skal forlades umiddelbart efter koncerten. Billetter, praktisk information og kort fremsendes en uge inden koncerten.

- Annonce -