- Annonce -

57-årige Flemming Nielsen har været frisør i 37 år.
Han har gennem årerne haft 11 forskellige saloner.
I dag har han en enkelt tilbage i Odense, men inden længe slår han dørene op til en helt særlig salon fyldt med forkælelse, kunst og god stemning i Faldsled.

– Jeg er typen, der handler hurtigt, når jeg får en god idé.
Det fik jeg en aften, da jeg fik et glas rødvin med mine gode venner Helle og Michael Strandmark. De viste mig lokalet oven på Tallerkengalleriet i Falsled, der netop var blevet tomt. Planen var, at de selv ville åbne galleri, så kom jeg til at sige, at her kunne jeg lave en fed salon. Det er typisk mig. Der er kort fra idé til handling, men de kender mig godt, og holdt mig op på idéen, så nu åbner vi sammen, griner han.

Flemming Nielsen har igennem mange år besøgt Helle og Michael Strandmark i den lille havneby, og har altid været vild med miljøet og stemningen. Først på året resulterede begejstringen i, at han flyttede til Faldsled sammen med kæresten og deres to hunde, noget han ikke har fortrudt et sekund. Den 4. juli åbner han så sin egen barber- og frisørsalon midt i byen.

Flemming Nielsen ser frem til at tage i mod på 1. salen i Tallerkengalleriet.

– Jeg skal ikke konkurrere med de frisører, der allerede er her.
Overhovedet ikke. Der bliver kun åbent mandag, fredag og lørdag, jeg kommer ikke til at farve eller vaske, til gengæld skruer jeg helt op for forkælelsen og hyggen. Uanset om man kommer for at blive klippet, vokset, få sat hår eller barberet, så vil jeg gøre alt, for at mine kunder får en decideret wellness-oplevelse, understreger den garvede frisør.

Netop barbar-delen bliver noget helt for sig.

– Her kommer til at stå den fedeste barberstol, kunderne bliver barberet med lækre opvarmede rageknive, og måske får de også en god rom i glasset imens, forklarer han.

Håbet er også at lokale brude, kommende studenter eller gæster på Falsled Kro vil komme forbi, når håret skal sættes. Den slags har Flemming nemlig rigtig god erfaring med.

– Om det er en smuk brud, eller et hold unge piger der skal til gallafest, og gerne vil have sat håret, så er jeg klar. De skal bare ringe og aftale en tid, så lover jeg dem en helt særlig oplevelse, lyder det.

Salonen bliver indrettet sammen med Helle og Michael Strandmarks arbejdende galleri i charmerende omgivelser.

Når han ikke har saksen i hånden, så bruger Flemming blandt andet tiden i cykelsadlen, til koncerter eller med en iltflaske på ryggen under havoverfladen.

– Jeg skulle have cyklet til Paris med Team Rynkeby i år, men den tur gemmer jeg til næste år, og alle de festivaller jeg plejer at besøge, er også aflyst, dykkerturen til udlandet bliver der nok heller ikke noget af, så sommeren ender noget anderledes end planlagt, men nu skal jeg jo så også lige pludselig åbne en ny salon, så jeg kommer ikke til at kede mig, slutter han.

- Annonce -