- Annonce -

Tekst: Henrik Poulsen
Foto: Jørn Ungstrup/Henrik Poulsen

Netop i disse dage er det tre år siden, at Jørn Ungstrup tog de første billeder til magasinet Det Rigtige Faaborg. Dette magasin bliver det sidste, hvor Ungstrups flotte motiver vil pryde siderne.

Magasinets trofaste fotograf har nemlig for lang tid siden meddelt, at magasinet i maj 2020 bliver hans sidste, da han nu vil have en kalender uden faste aftaler og nyde sit otium i fulde drag med hustruen Lene.

– Det har været så spændende at være en del af Det Rigtige Faaborg. Jeg har været med på mange virkelig interessante opgaver, mødt mange rare mennesker og har haft et super godt forhold til vores to journalister, Anne Kruse Brødsgaard og Pernille Pedersen. Sidstnævnte samarbejde er der kommet et godt personligt venskab ud af, fortæller Jørn Ungstrup.

Han ønsker samtidig at understrege, at det hverken er sygdom eller sure miner, der får ham til at kvitte tjansen.

– Nej, på ingen måde. Det har hele tiden været planen, at jeg nu skulle have mere fritid sammen med fruen, og også tid til igen at tage på ture i naturen med kameraet over skulderen, forklarer Ungstrup.

Redaktør Henrik Poulsen har været glad for de mange fotos fra Ungstrup.

– Jørns gode arbejde har været med til at tegne magasinets profil, og hans billeder vil blive savnet på siderne, det er der ingen tvivl om, men vi har med Jørns hjælp forberedt os godt på denne tid, som vi har vidst ville komme i noget tid. Jørn har givet os en grundig oplæring og troen på, at vi nok skal få gode billeder i magasinet også fremover, fortæller han.

Ungstrup har lovet at stå klar med råd og vejledning også i fremtiden, ligesom han også fortsat vil komme på kontoret.

– Ja, det vil jeg. Jeg plejer jo lige at kigge forbi, følge lidt med og få en kop kaffe. Det vil jeg da forsætte med, lover Ungstrup.

Vi har bedt Ungstrup vælge en stribe billeder, der springer frem i hukommelsen som noget særligt fra de tre år på Det Rigtige Faaborg.

- Annonce -