- Annonce -

Onsdag åbner Centerfrisøren i Herregårdcenteret igen.

Ligesom landets andre frisører, så venter der Marlene Fakkenor og hendes kollegaer en meget anderledes hverdag. Fordi Centerfrisøren ligger i et center, har forberedelserne her været helt særlige op til åbningen.

– Vi bliver klar, og glæder os til at se vores kunder igen, men det er et kæmpe arbejde, vi er i gang med, fortæller indehaver Marlene Fakkenor.

Kunderne må nemlig ikke bruge den vante vej ind til frisøren i Herregårdscenteret. Centerbutikker må endnu ikke åbne, med mindre de sælger dagligvarer eller medicin. KUN hvis de har egen indgang, der ikke kræver, at kunderne skal ind i centeret.

– Lige den del har vi bøvlet en del med, men har fundet en god løsning.
Vores normale indgang er spærret, så vi har ryddet et lager, lånt et lokale af AP Svendsen Madservice, og på den måde kan kunderne via en 50 meter lang gang til bagsiden af Herregårdscenteret gå “direkte” ind i salonen, forklarer frisøren, mens hun viser rundt.

Sådan ser en del af Centerfrisørens “nye” indgang ud.

Ved frisørstolene venter også en anderledes oplevelse for både kunder og personale.

– Vi lukker max tre kunder ind af gangen. En til hver frisør, der er placeret i hver sit hjørne af lokalet, så ingen kommer tæt på hinanden. Vi laver heller ikke bryn og vipper til at starte med. Det kræver, at vi er meget tæt på kundens ansigt, og det ønsker vi ikke. Jeg har tilbudt mine to ansatte både mundbind og visirer, de har takket ja til det sidste, så det kommer vi alle til at gøre brug af, når situationen kræver det, forklarer Marlene Fakkenor.

Ud over at forberede genåbningen af salonen har de seneste dage gået med at tale i telefon, og at få bookingerne til at gå op.

– Jeg fik den første sms med en tidsbestilling natten til fredag kl. 01, og da jeg stod op fredag morgen kl. 7, lå der 17 forespørgsler på en frisørtid. Herefter sad jeg nærmest bare med røret i hånden frem til kl. 21, det var helt vildt, fortæller Fakkenor om det ekstreme ønske om at få ordnet lokkerne.

Telefonen har stort set ikke stået stille, siden det stod klart at frisørerne åbnede igen.

Hun og kollegaerne gør dog alt hvad de kan for få så mange igennem salonen som muligt jævnfør de nye retningslinjer.

– Jeg har selv valgt at klippe fra kl. 8 til 21, for at tage puklen så hurtigt som muligt, det bliver mange timer, men lige nu glæder jeg mig bare til at få saksen i hånden igen, slutter hun.

Midlertidig indgang pga Covid-19

Vigtig!!! Midlertidig indgang pga. Covid-19Indgang på bagsiden af center-bygningen. Vi glæder os til at se jer alle igen❤️

Slået op af Centerfrisøren i Tirsdag den 21. april 2020
- Annonce -